Retourzendingen
Soms komt het voor dat gedane bestellingen u bij nader inzien toch niet zo goed uit komen. In dat geval kunt u de artikelen naar ons terug sturen. Let wel: de verzender is verantwoordelijk voor het correct arriveren van de retour gestuurde goederen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Uitgesloten van herroepingsrecht zijn materialen die speciaal voor u zijn gemaakt, gesealde producten waar het zegel van is verbroken, materialen die aan bederf onderhevig zijn.

Wij verzoeken u gebruik te maken van onderstaand ‘herroepingsformulier’ en kenbaar te maken dat u ons materialen wenst te retourneren. Dat formulier is hier te downloaden en dient zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na oorspronkelijke aflevering aan ons te worden geretourneerd. Het is niet de bedoeling dat formulier tezamen met de goederen worden geretourneerd. Eerst het formulier, en dan in samenspraak met ons de goederen. Nadat het volledig ingevulde herroepingsformulier aan ons is geretourneerd, dienen de geretourneerde goederen binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn. Geretourneerde goederen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Is er een retourzending omdat wij een fout of defect product hebben geleverd, dan zijn de retourkosten voor ons en zullen wij een shopreturnticket mailen. Wanneer de geretourneerde goederen bij ons zijn afgeleverd wordt het volledige aankoopbedrag door ons teruggestort. Dit kan tot een week duren. Voor retourzendingen is de verzender (in dit geval de consument) verantwoordelijk.

 

Beschadiging
In zeldzame gevallen is er onderweg iets met uw zending gebeurd waardoor het is beschadigd. Wanneer u schade aan de verpakking constateert is het goed deze zending aan de deur te weigeren en terug te geven aan de koerier. Die zorgt er dan voor dat het beschadigde pakket retour afzender komt. Uiteraard moet er dan wel sprake zijn van duidelijke schade.

U kunt hier het herroepingsformulier downloaden