gls logo

Verzending en kosten

Wij verzenden onze goederen per GLS en brengen daarvoor 8,85 euro verpakkings-en verzendkosten in rekening. Dat is voor pakketten tot 15 kg.  Deze kosten gelden voor verzending binnen Nederland.

Voor verzending naar BelgiĆ«, Duitsland en Luxemburg brengen wij 14,00 euro verpakkings- en verzendkosten in rekening voor pakketten tot 15 kg.  Uiteraard doen we er alles aan om er voor te zorgen dat uw bestelling netjes wordt verpakt en correct kan aankomen, maar soms gaat dat fout. Neemt u in dat geval contact met ons op.

Betalen vanuit het buitenland zal niet lukken met Ideal. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om met paypal te betalen. Het is ook mogelijk om vantevoren per bank over te maken. In dat geval ontvangt u een e-mail met betaalgegevens.

Bestellingen die zijn geplaatst voor 9.00 worden nog dezelfde dag verstuurd. De aflevering via GLS vindt doorgaans  plaats binnen 2 werkdagen. U wordt per mail door GLS geinformeerd over de status van uw zending, maar ook door ons.

Brievenbuspost

Wilt u uw bestelling op eigen risico per briefpost ontvangen, dan kan dat soms. Wanneer de bestelling klein genoeg is om door een brievenbus te kunnen. Dat moet dan wel even worden aangegeven op het bestelformulier. Kosten hiervoor zijn 3,85 voor verpakking en verzending binnen Nederland en 4,75 voor Belgiƫ. U dient gewoon het normale tarief van 8,85 te betalen. U krijgt dan 5,00 contant retour bij uw zending of het teveel betaalde wordt teruggeboekt.