Voorwaarden

Op deze pagina treft u de algemene voorwaarden aan die wij hanteren voor deze narex tools website.

Levertijd

Het merendeel van ons aanbod is uit voorraad leverbaar. Als een artikel onverhoopt toch niet leverbaar mocht zijn ontvangt u daarover van ons bericht en informeren we u uiteraard desgewenst ook zodra het betreffende product weer wel leverbaar is.


Wijzigen van een order

Uw order wordt zo spoedig mogelijk verwerkt na ontvangst van uw betaling. Mocht u na het plaatsen van uw order dan ook nog wijzigingen aan willen brengen, informeert u ons daar dan zo spoedig mogelijk over door een e-mail te sturen naar info@meubeluniek.nl.Betalingsmethoden

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

  • Overmaken nadat u van ons een mail heeft gehad met de betaalgegevens
  • Betaling via Ideal naar Raborekening 3718.91.256 t.n.v. Meubeluniek te Meppel
  • Contante betaling bij afhalen. U kunt bij ons niet pinnen. Dat kan wel bij de bank aan de overkant.

Verpakkings- en verzendkosten

De verpakkings- en verzendkosten die we rekenen zijn afhankelijk van de bestelde producten.

Voor zendingen binnen Nederland geldt het volgende:

Wij verzenden uitsluitend (verzekerd tot 500 euro) via GLS of per TNT brievenbuspost als dat met client is overeengekomen.

  • Voor "standaard" producten die verzonden worden binnen Nederland rekenen wij € 8,85 administratie en verzend kosten ongeacht de omvang van uw bestelling tot 20 kg mits kan worden volstaan met 1 pakket.
  • Voor grotere zendingen en/of zendingen naar andere landen ontvangt u van ons vrijblijvend een aparte prijsopgave.  
  • Verzending vindt altijd plaats op eigen risico van de klant. Meubeluniek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door de transporteur.

Product prijzen

Alle aangegeven prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW doch exclusief verzendkosten. Alle afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen.

Retourzendingen

Voor alle producten geldt dat u deze binnen 14 werkdagen, voldoende gefrankeerd aan ons kunt retourneren. De betreffende producten dienen in dat geval ongebruikt en in de staat van aankoop te verkeren (originele, onbeschadigde verpakking). Nadat we uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, vergoeden wij u de betaalde aankoopprijs minus de door ons berekende verpakkings- en verzendkosten.

Aansprakelijkheid

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te informeren en u van de hoogste kwaliteit producten te voorzien. Alle bij ons gekochte en gebruikte producten dienen steeds met voldoende kennis van zaken te worden toegepast. U kunt beter om aanvullende informatie  vragen indien u niet volledig zeker bent van de toepassing die u voor een product in gedachten heeft; we helpen u graag! Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enigerlei (gevolg-)schade die is veroorzaakt door het onkundig gebruik van een of meer van onze producten.

Reclamatie en garantie

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat alle door ons geleverde producten van uitmuntende kwaliteit zijn. Mocht er echter onverhoopt toch ergens iets mis gegaan zijn in uw orderafhandeling dan horen we dat uiteraard graag van u en zullen we ons uiterste best doen om het probleem voor u op te lossen.