guts standard 2

Narex houtkerfbeitels standaard

Narex woodline standard

De Narex woodline standaard gutsen kenmerken zich door blank Molybdeen Vanadium staal dat is gehard tot 55 HRc. De gutsen hebben een fraai blank beuken achthoekig hecht dat ergonomisch is gevormd. De woodline standaard is bijzonder geschikt voor het zogenaamde houtkerven, maar er kan natuurlijk ook prima klein beeldhouwwerk of houtsnijwerk mee worden gemaakt. De gutsen/beitels hebben een totale lengte van 195 mm. Het staal is 90 mm en de hecht is 105 mm lang. De messen hebben een totale lengte van 133 mm.
!

Narex houtsnijset 8946 10

Fijne set houtsnijgereedschap met drie gutsen en drie messen
Deze set bevat drie gutsen en drie houtsnijmessen. Om het geheel compleet te maken is er ook een slijpsteen bijgesloten. De inhoud van deze kartonnen verpakking kunt u beter zien wanneer u op de foto klikt. De afzonderlijke gutsen en messen staan hier apart op de foto. Tip: Door de 8946 10 set te combineren met de 8947 10 set heeft u de beschikking over alle woodline standard gutsen en messen.

Narex houtsnijset 8947 10

Fijne set houtsnijgereedschap met zes gutsen.
Deze set bevat zes zogenaamde verkropte houtsnijgutsen. De gutsen zijn gebogen om beter in verdiepte delen te kunnen komen. De inhoud van deze kartonnen verpakking kunt u beter zien wanneer u op de foto klikt. De afzonderlijke gutsen staan hier apart op de foto. Tip: Door de 8946 10 set te combineren met de 8947 10 set heeft u de beschikking over alle woodline standard gutsen en mesen

Narex houtsnijset 8948 13

Fijne set houtsnijgereedschap met zes gutsen en drie messen Weer beperkt leverbaar!
Deze set bevat zes houtsnijgutsen en drie kerfmessen verpakt in een houten kist. De inhoud van deze luxe kist kunt u beter zien wanneer u op de foto klikt. De afzonderlijke gutsen staan hier apart op de foto.