houtsnijden2

Narex houtsnij en beeldhouwgutsen professional

De "top of the bill" met de hoogste kwaliteit

Narex ontwikkelde de professional line met een breed assortiment gutsen, beitels en houtsnijmessen. Met grote beeldhouwbeitels maar ook met fijne afmetingen voor bijvoorbeeld het maken van houtsnedes en linoleumsneden.

Het staal van het gereedschap is gesmeed uit chroom silicium staal met een hardheid van 58 HRc. De hechten zijn van tonvormig, achthoekig licht gebeitst beukenhout.

Tot een breedte van 20 mm is het staal 100 mm lang. De gereedschappen met een breedte van meer dan 20 mm hebben een lengte van 125 mm.

Het staal van de handpalm graveergutsen is gemaakt van chroom vanadium staal en gehard tot 62 HRc.

!

Narex houtsnijset professional 8699 01

Professionele houtsnijset van vier gutsen in kartonnen verpakking
Deze gutsenset bevat vier rechte gutsen en één lepelvormige guts. Wanneer u op de foto klikt, staan daar de afzonderlijke gutsen. Prima gereedschap voor houtsnijden, beeldhouwen en houtkerven

Narex houtsnijset professional 8699 50

Professionele houtsnijset van zes gutsen in kartonnen verpakking
Deze professionele set gutsen in kartonnen verpakking bevat vier rechte gutsen waaronder een burijn en twee lepelvormige gutsen. Onder de foto vindt u de afzonderlijke beitels zodat u die goed kunt bekijken. De maten staan er bij en de profielen vindt u elders op deze pagina. Prima gereedschap voor houtsnijden, beeldhouwen en houtkerven.

Narex houtsnijset professional 8680 00

Professionele houtsnijset van acht gutsen in houten kist
Deze professionele set gutsen in luxe houten kist bevat vier rechte gutsen waaronder een burijn en drie lepelvormige gutsen en één gekropt.  Onder de foto vindt u de afzonderlijke beitels zodat u die goed kunt bekijken. De maten staan er bij en de profielen vindt u elders op deze pagina.Prima gereedschap voor houtsnijden, beeldhouwen en houtkerven.

Narex houtsnijset professional 8681 00

Professionele houtsnijset van twaalf gutsen in houten kist

Niet leverbaar!

Deze professionele set gutsen in luxe houten kist bevat zes rechte gutsen waaronder een burijn en drie lepelvormige gutsen en één gekropt.  Onder de foto vindt u de afzonderlijke beitels zodat u die goed kunt bekijken. De maten staan er bij en de profielen vindt u elders op deze pagina.Een hele mooie set prima gereedschap voor houtsnijden, beeldhouwen en houtkerven.

profil-1

profil-3

profil-5

profil-7

profil-8

profil-9

profil-11

profil-41

profil-45

Narex graveerbeitelset professional 8683 00

Set van 5 kleine graveergutsjes voor houtsnede en linosnede
Set van vijf professionele handpalmgutsen voor het maken van houtsnede of linosnede verpakt in een kartonnenverpakking. Wanneer u op de foto klikt, vindt u daar de afzonderlijke gutsjes die in de verpakking zitten.

Narex graveerbeitelset professional 8685 00

Set van 5 kleine graveergutsjes voor houtsnede en linosnede en een houtsnijmes
Set van vijf professionele handpalmgutsen voor het maken van houtsnede of linosnede en een professioneel hhoutsnijmes verpakt in een kartonnenverpakking. Wanneer u op de foto klikt, kunt u de afzonderlijke gutsjes bekijken.

Narex graveerbeitelset professional 8687 00

Set van 8 kleine graveergutsjes voor houtsnede en linosnede in houten gereedschaprekje
Set van acht professionele handpalmgutsen voor het maken van houtsnede of linosnede en een professioneel verpakt in een houten gereedschaprekje. Wanneer u op de foto klikt, kunt u de afzonderlijke gutsjes bekijken.

Narex graveerbeitelset voor fijn snijwerk 8690 10

Een gutsenset voor het hele fijne werk
Een prachtige graveergutsenset van Narex in een houten cassette met 6 gutsen en twee messen. Wanneer u op de foto klikt, kunt u de afzonderlijke gutsen zien en goed bekijken. Het staal is 40 mm lang en de hechten zijn 145 mm lang.