Onderkasten voor houten werkbanken van Ramia

Het is erg prettig om onder uw werkbank ook gereedschap te kunnen 'parkeren' als het even niet nodig heeft, of gewoon permanent in op te bergen. Die speciaal ontwikkelde onderkasten vindt u hier, maar ook accessoires en onderdelen zullen hier een plaatsje krijgen.
Onderkasten voor houten werkbanken

Ramia is een gerenommeerd merk op het gebied van werkbanken en biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige onderkasten voor werkbanken. Deze onderkasten zijn ontworpen om extra opslagruimte te bieden en zijn perfect geschikt voor hobbyisten, professionals en iedereen die op zoek is naar een stevige en duurzame oplossing voor de opslag van gereedschap.

De onderkasten van Ramia zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, waardoor u gemakkelijk een model kunt vinden dat bij uw werkbank past. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals massief beukenhout en met melamine behandelde spaanplaat, die duurzaam en sterk zijn en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

 De onderkasten zijn voorzien van verschillende opslagoplossingen, zoals laden, kasten en rekken, waardoor u uw gereedschap en accessoires gemakkelijk kunt organiseren en bij de hand kunt houden. De laden zijn uitgerust met volledig uittrekbare geleiders en hebben een capaciteit van maximaal 50 kg, zodat u zwaardere gereedschappen kunt opbergen zonder u zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

De onderkasten van Ramia zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op uw werkbank, zodat u een naadloze en uniforme uitstraling krijgt. Bovendien zijn de onderkasten eenvoudig te monteren en te bevestigen aan uw werkbank, zonder dat u extra gereedschap of vaardigheden nodig heeft.

Of u nu een doe-het-zelver of een professional bent, de onderkasten van Ramia bieden de ideale oplossing voor het opslaan en organiseren van uw gereedschap. Ze zijn duurzaam, praktisch en bieden een uitstekende waarde voor uw geld.

HB-II Onderkast voor hobby werkbanken

Onderkast voor Diamond en advanced werkbanken met vier laden en twee deuren.

HB-I Onderkast voor hobby werkbanken

Onderkast voor Diamond en advanced werkbanken die veel ruimte biedt om gereedschap in op te bergen

Onderkast PRO III

Inclusief gereedschap
Kantelbare onderkast voor PRO werkbanken inclusief gereedschap!

Onderkast PRO II

Zeer praktisch
Een onderkast om veel gereedschap in kwijt te kunnen is wel zo handig onder iedere werkbank