Werkbanken met verstelbare onderstellen

Pinie gaat verder als het aankomt op houten werkbanken voor scholen. De ongeevenaarde kwaliteit in werkbanken voor school of workshop lokaal kenmerken zich niet alleen door uitmuntend afgewerkt houtwerk, maar ook door metalen gepoedercoate onderstellen die veelal mechanisch, hydraulisch of pneumatisch in hoogte te verstellen zijn.
Werkbanken voor scholen

Vooral school werkbanken dienen tegen een stootje te kunnen. Er is immers niet ieder jaar budget voor beschikbaar? Schoolwerkbanken moeten lange tijd dienst doen in de klas, hobbylokaal of workshop lokaal. Doordat de ruimte beperkt is zullen meerdere leerlingen aan één tafel moeten werken. Maar dan wel zodanig dat ze elkaar niet in de weg zitten. En uiteraard heeft iedere leerling een volwaardige bankschroef nodig. Met wisselende klassen is het prettig dat werkbanken in hoogte versteld kunnen worden voor een ergonomische houding van de leerling.

Pinie heeft een aantal verschillende opties hier voor. Allereerst zijn er natuurlijk de niet verstelbare tafels met een houten onderstel, maar die zijn dan wel weer leverbaar in diverse hoogten.

Daarnaast zijn er ook modellen met een stalen onderstel van vierkante buizen die gepoedercoat worden afgeleverd. Deze stalen poten kunnen desgewenst worden afgeleverd met een mechanisch systeem (poten worden versteld en vastgezet met een schroefmechanisme) een pneumatisch systeem dat de versteller helpt (als een gasveer zoals bij een hatchback model auto) en een  hydraulisch systeem (de tafel kan worden versteld met een slinger)

Werktafel school-0

Werktafel met massief beuken blad

Schoolwerkbank School 1

Schoolwerkbank met stalen onderstel

Werkbank school 1 met houten onderstel

Pinie houten school werkbank met houten onderstel in drie hoogten

Werkbank School 2

Houten werkbank voor scholen met stalen poten die verstelbaar zijn.

Werkbank school 2 met houten onderstel

Houten werkbank school 2 met staartbankschroeven en houten onderstel in 3 maten

Schoolwerkbank School 3

Schoolwerkbank met stalen poten en top bankschroeven

Werkbank School 3 hout met premium werkbanken

School 3 werkbank met houten onderstel  en premium bankschroeven