Worktop WT1 en WT2

Bestel
  • Beschrijving

Een massief beuken werkblad met stevige bankschroef voor op een bestaande tafel.

Los werkblad met bankschroef

Video Worktop

Ik maakte er een video over omdat ik denk dat deze aanvulling van waarde is voor iedere werkplaats. Oordeel zelf.

Toen ik dit voor het eerst op een foto zag, wist ik niet goed wat ik er van moest denken. Maar nu ik er zelf een heb, vraag ik me af hoe ik het ooit zonder heb gedaan.

Dit ding is fantastisch! Het bestaat uit een massief beuken houten blok. Aan de onderkant is een ruimte gevreesd waar een normale werkbank bankschroef in past. Het is een spindel met twee geleide staven. Een geweldige innovatie is een uitdraaibare bout met een dop. Deze bout kan worden uitgedraaid en zit aan beide kanten van het blok. Zo wordt scheef trekken van de bankschroef voorkomen.

Aan de zijkanten zitten twee diepe groeven gevreesd. Met een normale lijmklem kan het blok daarmee op iedere tafel worden gemonteerd. Zo kun je ook van bijvoorbeeld een workmate een veel geschiktere werkbank maken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze worktop vast te schroeven op een werkbank of tafel.

Het werkblad is in twee maten beschikbaar. Zie onder voor de maatvoering. Het werkblad wordt geolied afgeleverd en er zitten vier aluminium bankhaken/benchdogs bij.

Er zijn twee afmetingen. Hieronder vindt u de maten.

Type
Afmetingen
Bek opening
Werkblad maat
Gewicht
WT1
470x345x80
125 mm
310x345x80 mm
10,2 kg
WT2
620x345x80
125 mm
470x345x80 mm
13,5 kg