pen en gat verbinding

Een pen en gat verbinding maken

Het maken van een pen en gat verbinding is niet zo ingewikkeld. We beperken ons op deze pagina even tot het gat.

 

Een pen en gat verbinding is een traditionele houtverbinding.

Op deze video Kun je mooi zien hoe een en ander in zijn werk gaat bij het hakken van een gat. Je ziet hier dat een gat hakken met een 'normale' steekbeitel kan, maar beter werkt met een zogenaamde schietbeitel of 'mortise chisel' zoals de Engelsen dat noemen. Narex maakt kwalitatief hoogwaardige schietbeitels waar je niet teveel voor betaalt.

 

!

Narex schietbeitel/hakbeitel 4 mm

Narex hakbeitel 4 mm. Weer ruim leverbaar!
Narex mortise chisel van 4 mm voor het hakken van kleine gaten. Voor 4 mm pennen. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 5 mm

Narex hakbeitel 5 mm
Narex mortise chisel van 4 mm voor het hakken van kleine gaten. Voor 5 mm pennen. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk

Narex schietbeitel/hakbeitel 6 mm

Narex hakbeitel 6 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van kleine gaten voor een pen van 6 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 8 mm

Narex hakbeitel 8 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 8 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 10 mm

Narex hakbeitel 10 mm Niet leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 10 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk. Klik op de foto om nog beter te kunnen zien wat voor geweldige beitels dit zijn!

Narex schietbeitel/hakbeitel 12 mm

Narex hakbeitel van 12 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 12 mm. Een pen en gat verbinding met de hand maken gaat hiermee erg gemakkelijk.

Narex schietbeitel/hakbeitel 14 mm

Narex hakbeitel van 14 mm Weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten met een breedte van 14 mm. Eenvoudig een pen en gatverbinding maken met deze robuuste schietbeitel.

Narex schietbeitel/hakbeitel 16 mm

Narex hakbeitel van 16 mm weer leverbaar!
Narex mortise chisel voor het hakken van gaten voor een pen van 16 mm. Een pen en gat verbinding maken gaat zo een stuk eenvoudiger.

Set schietbeitels

Weer leverbaar op de 10 mm na.
Zeer complete set schietbeitels voor een voordelige prijs

Een pen en gat verbinding maken